Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές Προιόντων

Στο κατάστημα <<Έψιλον>> ΚΟΣΜΗΜΑ ΜΑΡΑΚΑΚΗΣ, όλα τα προϊόντα που αγοράζεται από το κατάστημα μας περιλαμβάνουν ειδική εγγύηση πιστοποίησης προϊόντος. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής χρημάτων ή και δυνητικής ανταλλαγής με άλλο, με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος (πρώτη περίπτωση), ή τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος συν της διαφοράς τιμής για την αγορά άλλου (δεύτερη περίπτωση). Η μόνη απαραίτητη προϋπόθεση δια την πραγματοποίηση της επιστροφής είναι το προϊόν να είναι στην συσκευασία του δίχως να έχει απ’ασφαλισθεί, χρησιμοποιηθεί η κατά οποιαδήποτε άλλο τρόπο παραβιαστεί η συσκευασία του ή το περιεχόμενο του.

Οι επιστροφές από εσάς μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός δέκα ημερών από την οριστικοποίηση της πώλησης μέσω της αποδείξεως. Η οριστικοποίηση του από εμάς και η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβή του στο κατάστημα μας κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας.

Σημαντικό στην διαδικασία της επιστροφής του προϊόντος είναι πριν από οποιαδήποτε δραστηριότητα η επικοινωνία μαζί μας και ενημέρωση μέσω τηλεφώνου στα τηλέφωνα της εταιρείας. Για να τα δείτε πιέστε Επικοινωνία.