Menu
Your Cart

Όροι χρήσης

  1. Όροι χρήσης

Γενικοί Όροι – Ισχύον Δίκαιο

Η ακόλουθη χρήση της σελίδας ηλεκτρονικού εμπορίου 'nmarakakis.gr' του καταστήματος <<Έψιλον>> αποτελεί νομική συμμόρφωση στους προ κείμενους όρους που προκύπτουν από το Διεθνές Δίκαιο από το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και από τις διατάξεις του Ελληνικού Νόμου περί ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η αποδοχή της χρήσης της προαναφερθείσας σελίδας αυτομάτως συνεπάγεται την παραδοχή των όρων περί πνευματικής ιδιοκτησίας όλων των περιεχομένων του δικτυακού τόπου nmarakakis.gr  η οποιουδήποτε νομικά συνδεδεμένου τρίτου μέλους. 

Το κατάστημα <<Έψιλον>>, ακολουθώντας πιστά όλους τους διεθνείς κανόνες και κανονισμούς που διέπουν το ηλεκτρονικό εμπόριο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών που θα αναφερθούν στο τμήμα περί ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ, δηλώνει ανεπιφύλακτα ότι κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη δεν πρόκειται τα προσωπικά σας δεδομένα να δημοσιοποιηθούν, πωληθούν, εκμισθωθούν, η κατα οποιοδήποτε άλλο εμπορικό τρόπο χρησιμοποιηθούν, παρά της δική σας συναίνεση.

Οι χρήστες του παρόντος δικτυακού τόπου αποδέχονται οτι η υποβολή προσωπικών στοιχείων είναι αληθής δεν περιέχει παράνομα στοιχεία η άλλα στοιχεία  τα οποία συμπληρώθηκαν με δόλο.

Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη δια τυχόν λάθη που πιθανόν να προκύψουν από τυχόν (τυπογραφικές, ή σχεδιαστικές ή φωτοαντιστοίχησης) δυσλειτουργίες.  Επίσης η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τρίτες σελίδες που πιθανών να συνδέονται με την δική μας αλλά και ευθύνονται οι ίδιοι για τις ιστοσελίδες τους και τα στοιχεία που παρέχουν.

Τρόπος Αποστολής

Το κατάστημα <<Έψιλον>> ΜΑΡΑΚΑΚΗΣ έχει την δυνατότητα αποστολής οποιουδήποτε δέματος δωρεάν, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος, μέσω ACS Courier για ποσό μέχρι 500€. Εκτός Ελλάδος ή για μεγαλύτερα ποσά υπάρχει επιβάρυνση,όπως και για απομακρυσμένα μέρη.

Οι παραγγελίες θα εκτελούνται κατά σειρά προτεραιότητας και ανάλογα με την διαθεσιμότητα του προϊόντος. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα τα οποία βρίσκονται εντός διαθεσιμότητας θα αποστέλλονται εντός τριών ημερών μετά την οριστικοποίηση της παραγγελίας. Για οποιαδήποτε καθυστέρηση προκύψει ή λόγο απεργιών ή δυσλειτουργίας των courier, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.

Επιστροφές Προιόντων

Όλα τα προϊόντα που αγοράζεται από το κατάστημα μας περιλαμβάνουν ειδική εγγύηση πιστοποίησης προϊόντος. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής χρημάτων ή και δυνητικής ανταλλαγής με άλλο, με μόνη επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος (πρώτη περίπτωση), ή τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος συν της διαφοράς τιμής για την αγορά άλλου (δεύτερη περίπτωση). Η μόνη απαραίτητη προϋπόθεση δια την πραγματοποίηση της επιστροφής είναι το προϊόν να είναι στην συσκευασία του δίχως να έχει απ’ασφαλισθεί, χρησιμοποιηθεί η κατά οποιαδήποτε άλλο τρόπο παραβιαστεί η συσκευασία του ή το περιεχόμενο του.

Οι επιστροφές από εσάς μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός δέκα ημερών από την οριστικοποίηση της πώλησης μέσω της αποδείξεως. Η οριστικοποίηση του από εμάς και η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβή του στο κατάστημα μας κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας.

Σημαντικό στην διαδικασία της επιστροφής του προϊόντος είναι πριν από οποιαδήποτε δραστηριότητα η επικοινωνία μαζί μας και ενημέρωση μέσω τηλεφώνου στα τηλέφωνα της εταιρείας. Για να τα δείτε πιέστε Επικοινωνία.

Τρόποι Πληρωμής

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται είτε μέσω πληρωμής με αντικαταβολή, ή με κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ:

ALPHABANK (ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΣΤΕΩΣ): 

EUROBANK: 

ή μέσω πιστωτικής κάρτας κάτω από το ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον που μας επιτρέπουν οι SERVERS της 'ALPHA BANK 'και η χρήσης κωδικοποίησης των στοιχείων υπό του απαραβίαστου αλγόριθμου κρυπτογράφησης SSL 128 – bit. 128-bit encryption σημαίνει ότι υπάρχουν 2128 πιθανά κλειδιά που είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν για την κρυπτογράφηση των δεδομένων, αλλά μόνο ένα από αυτά δουλεύει σε κάθε σύνδεση.

Σημείωση: Για την υλοποίηση της πληρωμής μέσω τραπεζικού λογαριασμού υποχρεούσθε στην αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης μέσω φαχ ή ταχυδρομείου ή μέσω e-mail

Ισχύον Δίκαιο

Όλοι οι κανονισμοί κανόνες & οδηγίες (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) που διέπει το Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο, καθώς και οι οδηγίες 95/46/ΕΚ & 97/66/ΕΚ και ο νόμος (Ν.2251/1994) και καλύπτονται και από τους νόμους κάτω από το Ελληνικό Δίκαιο (Ν.2472/1997) διασφαλίζουν την ασφάλεια χρήσεως δικτυακών τόπων όπως και την ασφάλειας τήρησης των προσωπικών δεδομένων.

Επίσης η πραγματοποίηση οποιαδήποτε συναλλαγής κάτω από το απαραβίαστο αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128 – bit που ορίζεται από το ασφαλές περιβάλον του Server χρήσεως της 'ALPHA BANK' διασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών σας, μια και όλα τα στοιχεία σας κρυπτογράφωνται πριν επεξεργαστούν κάτω από τον συγκεκριμένο αλγόριθμο.