VALENTINE’S DAY - Μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη!


Η πιο αγαπησιάρικη μέρα, που πολλοί λατρεύουν και πολλοί πάλι όχι... Όποιος από τους δύο και να είσαι, σίγουρα λατρεύεις να παίρνεις τα δώρα που σου χαρίζουν εκείνη την ημέρα αυτοί που σε σκέφτονται!


Η ιστορία του Αγίου Βαλεντίνου ξεκινά από πολύ παλιά. Έζησε τον 3ο αιώνα και κρυφά από τον αυτοκράτορα Κλαύδιο τον Γοτθικό (που βρισκόταν τότε στην εξουσία) πάντρευε ερωτευμένα ζευγάρια Χριστιανών και βοηθούσε Χριστιανούς, γεγονός που θεωρούνταν έγκλημα την εποχή εκείνη.


Τη σημασία που έχει σήμερα η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου την απέκτησε τον 14ο αιώνα, όπου συνδέθηκε με την έννοια της ευγενούς αγάπης.


Η ιστορία του Αγίου Βαλεντίνου μέσα στα χρόνια, καθιερώθηκε με αυτή τη χροιά της ρομαντικής αγάπης και καθιερώθηκε ως η ημέρα των ερωτευμένων και του έρωτα σε όλον τον κόσμο.


Το κόσμημα αποτελεί ένα ιδανικό προσωπικό δώρο για μια γυναίκα, ιδιαίτερα εάν αυτό είναι από χρυσό και συμβολίζει την αξία της αγάπης και της διάρκειας της στο χρόνο!


Από την άλλη, τα πιο νέα κορίτσια αναζητούν την καρδιά που θα έχουν μόνιμα πάνω τους...


Φυσικά τι πιο ρομαντικό από ένα μονόπετρο ή ένα δαχτυλίδι με πολύτιμες πέτρες που ταιριάζει ιδανικά στο κλίμα της συγκεκριμένης ημέρας, αλλά και για πάντα.


Κάνε ένα δώρο με αντοχή στο χρόνο και αξία για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή ακόμα και για τον εαυτό σου!





EPSILON MARAKAKI