Εσείς γνωριστήκατε με το οικολογικό διαμάντι και τα χαρακτηριστικά του;

Eco-Diamonds are here to stay...


Μια νέα επαναστατική τεχνική δημιουργίας διαμαντιού φιλική προς το περιβάλλον έχει ως αποτέλεσμα το οικολογικό διαμάντι. Η τεχνική αυτή συμβαδίζει με την εποχή μας, που τα αποθέματα γαιάνθρακα στον πλανήτη όλο και μειώνονται και η κλιματική αλλαγή είναι παρούσα. Χρησιμοποιεί εναλλακτικές μεθόδους εξόρυξης διαμαντιών χωρίς περιβαλλοντικό κόστος. 


Τα οικολογικά διαμάντια έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά ως προς το χρώμα, το βάρος και την καθαρότητα όπως τα φυσικά διαμάντια. Η διαφορά τους είναι στον τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκαν. Ένα φυσικό διαμάντι δημιουργείται στη φύση και πρέπει να εξορυχθεί, μια διαδικασία που κοστίζει και φυσικά αφήνει περιβαλλοντικά αποτυπώματα. Το οικολογικό διαμάντι δημιουργείται με μια τεχνητή διαδικασία σε εργαστήριο, μέσα σε άνθρακα και υψηλή πίεση και θερμοκρασία.

 

Κάθε πέτρα είναι μοναδική και έχει το δικό της πιστοποιητικό - εγγύηση που αναγράφει όλα τα χαρακτηριστικά του διαμαντιού που θα πρέπει να γνωρίζετε.


Επειδή τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας, όπως έλεγε και η Μέριλιν Μονρόε, το οικολογικό διαμάντι σου δίνει τη δυνατότητα να το αποκτήσεις έχοντας τα τέλεια χαρακτηριστικά, ποιότητα, καθαρότητα και λάμψη σε πιο προσιτή τιμή.  


Στη συλλογή Epsilon Marakaki με μονόπετρα δαχτυλίδια με οικολογικά διαμάντια, θα βρείτε πλήθος ιδιαίτερων σχεδίων με εγγύηση ποιότητας που θα σας εκπλήξουν…