Τhe world is your oyster and you are the pearl...


Το μαργαριτάρι, ο θησαυρός της θάλασσας, όπως συνηθίζεται να ονομάζεται καθώς κατασκευάζεται φυσικά μέσα στα όστρακα, αποτελεί την πιο δημοφιλή, όμορφη και διαχρονική πέτρα.
Η ονομασία του έχει προέλευση από την λέξη "μαρμαίρω" δηλ. λάμπω στα αρχαία ελληνικά και είναι στενά συνδεδεμένη με την θεά Αφροδίτη.

Ο τρόπος που κατασκευάζεται το μαργαριτάρι είναι φυσικός και συμβαίνει μέσα στο όστρακο, το οποίο με σκοπό να προστατευτεί από τους εισβολείς, εκκρίνει το μάργαρο, αυτή την ουσία που με το πέρασμα του χρόνου δημιουργεί το πολύτιμο μαργαριτάρι!

Τι πιο καλοκαιρινό με ρομαντική, casual ή βραδυνή διάθεση από ένα κόσμημα με μαργαριτάρι... Διαχρονική η αξία του αλλά και ταυτόχρονα μοντέρνο και ανάλαφρο που συμπληρώνει το στυλ σας σε όλες τις περιστάσεις, από καθημερινή σε βραδινή, μέχρι και νυφική εμφανιση.

Μοναδικά κολιέ, χειροποίητα δαχτυλίδια, που συνδυάζουν την κομψότητα του μαργαριταριού με ασήμι και χρυσό. Ανακαλύψτε στις συλλογές μας το δικό σας αγαπημένο κομμάτι! Γιατί όπως είπε και η Jackie Kennedy "Pearls are always approriate...".


EPSILON MARAKAKI